A legjobb borotvák – Hogyan válasszunk?

Classic Kategória

Philips OneBlade Pro QP6510
Philips

Philips OneBlade Pro QP6510

Smart hodnotenie

9.3

Ár: 17990Ft

Arany középút

Philips OneBlade Pro QP6520
Philips

Philips OneBlade Pro QP6520

Smart hodnotenie

9.6

Ár: 27500Ft

Prémium termék

Philips S5550
Philips

Philips S5550

Smart hodnotenie

9.6

Ár: 27000Ft

A legjobb borotvát keresi, ami megszabadítja önt minden szőrszáltól és sima lesz bőrének felszíne?  Nincs többé bőrirritáció vagy kellemetlenül száraz bőrfelszín. Mostantól csak puha arcből, amit szárazon vagy nedvesen is borotválhat. A döntés az ön kezében van.

A legújabb borotvák között sok olyan típust is talál, amiből ki tudja választani kedvencét. Néhány több funkcióval rendelkezik, míg mások kevesebbel. Mindegyik a férfi arcbőrhöz igazodik, amit tökéletesen körbe ölel és a legelérhetetlenebb helyet is eléri.

Manapság a borotvákat úgy tervezik, hogy azt vizesen és szárazon is tudja használni. Csak önön múlik melyik felhasználási módot választja. Mindegyiket úgy gyártják, hogy leírja a férfi arcbőrt és érzékeny bőrrel is tudja használni.

A legjobb soros borotvák

A rezgőfejes borotvát rövid bajuszhoz ajánljuk, amivel meg tudja azt rövidíteni vagy akár teljesen le is tudja vágni. Figyelembe kell venni, hogy minél több keféje van egy borotvának, annál jobb minőségű és annál jobban borotvál.

Kép Name Ár Értékelés Típus Áramellátás Működési idő
Arany középút
Philips OneBlade Pro QP6520
Philips OneBlade Pro QP6520 27500Ft

soros Akkumulátor 90 perc
Braun Series 3 3020s Braun Series 3 3020s 22590Ft

soros Akkumulátor és hálozat 45 perc
Classic Kategória
Philips OneBlade Pro QP6510
Philips OneBlade Pro QP6510 17990Ft

soros Akkumulátor 60 perc
Braun Series 9 9290cc Braun Series 9 9290cc 104000Ft

soros Akkumulátor 50 perc

A legjobb körkéses borotvák

Ezeknek a borotváknak a működése a különböző fejek forgómozgásán alapul. A drágább modelleknél ezek a fejek csuklósak, tehát a borotva lehetővé teszi önnek tökéletesen lemásolni arcának minden egyenetlenségét. Ezáltal csökken az arcbőrre gyakorolt nyomás és megelőzhetők a kellemetlen bőrirritáció vagy pirosodás, ami gyakori a borotváknál.

Kép Name Ár Értékelés Típus Áramellátás Működési idő
Prémium termék
Philips S5550
Philips S5550 27000Ft

körkéses Akkumulátor 50 perc
Philips S5400 Philips S5400 28490Ft

körkéses Akkumuláto 45 perc
Philips S1100 Philips S1100 11390Ft

körkéses Elektromos hálózat -
Philips S1310 Philips S1310

körkéses Akkumulátor 35 perc

Hogyan válasszunk borotvát?

Kiválasztani a megfelelő borotvát néha emberfeletti teljesítményt igényel. Abból a több ezer termékből, amit az ismert márkák zúdítanak ránk majdnem heti rendszerességgel lényegében nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő darabot, ami megfelel önnek. Ha szeretné az önnek megfelelő borotvát kiválasztani, mindenképp hagyja, hogy tanácsot adjanak önnek.

A borotva fő előnye az, hogy időt takarít meg önnek és a kényelem, amire ezáltal szert tesz.

A döntésnél főleg a következőkre kell odafigyelni: a borotválás rendszerére, a csatlakozási rendszerre, a készülék vízhatlanságára vagy más tulajdonságokra, amikkel rendelkeznie kell.

Ha a borotvákat szélesebb körben vizsgáljuk, két féle rendszert használnak: Rezgőfejes rendszer és forgófejes készülékek, amiknek a működése eltérő.

A rezgőfejes rendszer rövidebb bajuszok vágására alkalmas és olyan férfiaknak ajánlott, akik naponta borotválkoznak.

A forgófejes készülékek működése az egyes fejek forgó mozgásán alapul. A fejek hajlékonyak, úgyhogy könnyedén igazodnak arcformájához.

A csatlakozás a második alapvető paraméter, aminek a kiválasztását alaposan meg kell fontolni. Léteznek például akkumulátoros borotvák, amik a legelterjedtebbek. A készülék közvetlen elektromos csatlakozás nélkül is működik, úgyhogy azt hosszabb útra is magával viheti. A második változat a hálózati borotva, ami nem ennyire praktikus, mivel az állandóan az elektromos hálózatra kell legyen kötve. Az olyan borotvák, amik elemmel működnek inkább régebbi és határesetek. Az elemek gyorsan lemerülnek és nagyon ritkán tart ki sokáig.

A vízhatlanság fontos tényező, ha folyó víz alatt is szeretné használni a készüléket. Sokszor előnyös ez a tulajdonság, mivel ha zuhanyozás közben is használhatja borotválkozásra készülékét sok időt takaríthat meg.

A további funkciók például: gyors töltés, fordulatszám beállítása vagy hajvágás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük