A legjobb multifunkciós kondigépek – hogyan válasszunk?

Classic Kategória

inSPORTline Phanton
inSPORTline

inSPORTline Phanton

Smart hodnotenie

9

Ár: 211000Ft

Arany középút

inSPORTline ProfiGym C100
inSPORTline

inSPORTline ProfiGym C100

Smart hodnotenie

9.4

Ár: 340800Ft

Prémium termék

inSPORTline Cable Column CC700
inSPORTline

inSPORTline Cable Column CC700

Smart hodnotenie

9.8

Ár: 1450000Ft

A testépítésnek köszönhetően mindenki képes testét úgy megerősíteni és olyan izomzatot építeni, amire mindig is vágyott. Ha azok közé az emberek közé tartozik, akik inkább otthon edzenek és nem kedvelik túlságosan az edzőtermeket, alakítson ki egy helyiséget, ahol le tud izzadni és mindent ki tud magából hozni, amit csak lehet.

A legjobb multifunkciós testépítő gép kiválasztása azonban néha nagy erőfeszítésbe is kerülhet és megvenni a legjobbat tényleg kemény dió.

A multifunkciós testépítő gépek a legfontosabb sporteszközök közé tartozik, amikre otthon is biztosan szüksége lesz, ha szeretne otthoni edzéssel szert tenni megfelelő izomtömegre. Mindenki jól tudja, hogy az otthoni edzés sose olyan, mint az edzőteremben amiatt is, mert ott több gép is van, amik elősegítik a gyorsabb változást. A multifunkciós testépítő gépnek köszönhetően ön is otthonában tudhat egy professzionális edző gépet.

A legjobb otthoni multifunkciós kondigépek

Kép Name Ár Értékelés Maximális teherbírás Súly Szánt
Arany középút
inSPORTline ProfiGym C100
inSPORTline ProfiGym C100 340800Ft

150 kg 190 kg Otthoni
inSPORTline ProfiGym C95 inSPORTline ProfiGym C95 284000Ft

120 kg 172 kg Otthoni
Classic Kategória
inSPORTline Phanton
inSPORTline Phanton 211000Ft

150 kg 165 kg Otthoni
inSPORTline ProfiGym C30 inSPORTline ProfiGym C30 119000Ft

120 kg 95 kg Otthoni
inSPORTline Profigym N10 inSPORTline Profigym N10 99000Ft

100 kg 36 kg Otthoni

A legjobb professzionális multifunkciós kondigépek

Kép Name Ár Értékelés Maximális teherbírás Súly Szánt
Prémium termék
inSPORTline Cable Column CC700
inSPORTline Cable Column CC700 1450000Ft

300 kg 450 kg Profi
Body-Solid Fusion F600 Body-Solid Fusion F600 1024000Ft

160 kg 96 kg Profi

Testépítő gépek testrészek szerint

Hogyan válasszunk multifunkciós kondigépet?

Ha egy multifunkciós eszközt keres, amin teljes testét átmozgathatja és jól fogja magát közben érezni, mindenképp döntsön a multifunkciós testépítő gép mellett, ami csodákat művel az emberi testtel. Egy készülékben azonnal több edzésmód is rejlik. Ennek köszönhetően előnyös áron juthat hozzá több edző készülékhez egyben.

A multifunkciós testépítő gép kiválasztásánál figyelembe kell venni több alapvető fontosságú pontot, amik a következők:

  1. Elégséges garancia. A multifunkciós testépítő gép ugyan erős anyagból készül, ami sokáig kitart önnek, azonban egy több éves garancia mindig előnyt és biztonságot jelent.
  2. A maximális terhelhetőség a következő feltétel. Mindig vegye figyelembe a multifunkciós testépítő gép terhelhetőségét ahhoz, hogy tudja, hogy megfelel-e önnek, vagy másikat kell keresnie, ami többet is kibír.
  3. Az ár szintén fontos tényező. Nézzen körbe több internetes bolt oldalán is és biztos megtalálja azt az árat, amiért érdemes megvennie multifunkciós testépítő gépét.

Ha már kiválasztotta az önnek ideális multifunkciós testépítő gépet, biztos figyelembe kell venni a méreteket is, amikkel rendelkezik és minden oldalról érdemes hozzászámolni pár métert. Ha abba a helyiségbe, amit szeretne edzésre elkülöníteni nem fér el, válasszon másikat, ami kisebb méretekkel rendelkezik. Vásárlás előtt azt is érdemes meggondolni, hogy testének csak a felső részét akarja edzeni vagy lábait is. Ez azért fontos, mert a multifunkciós testépítő gépek mindegyike más és másra alkalmas. Figyelmesen olvassa el az információkat, amik a testépítő gép mellett fel vannak tüntetve, hogy mindig megfelelően tájékozott legyen a vásárolt készülékkel kapcsolatban.

Ha már kiválasztotta azokat a gyakorlatokat, amiket szeretne a multifunkciós testépítő gépen gyakorolni, azonnal vegye figyelembe a már említett méreteket és azt, hogy mi fér el otthonában. Továbbá figyeljen oda az árra, a szervizelés lehetőségére és a garanciára is, ami ugyanúgy fontos. A multifunkciós testépítő gépet nem tartoznak a legolcsóbb termékek közé, és éppen ezért ha történik vele valami, a reklamáció az elsődleges.

Gyakorlatok bemutatása a testépítő gépen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük