A legjobb kerti grillsütők

Classic Kategória

VOREL AUPRA4702a
Vorel

VOREL AUPRA4702a

Smart hodnotenie

8

Ár: 11080Ft

Arany középút

CATTARA MASTER CHEEF grill
CATTARA

CATTARA MASTER CHEEF grill

Smart hodnotenie

9

Ár: 79990Ft

Prémium termék

CATTARA MANHATTAN grill
CATTARA

CATTARA MANHATTAN grill

Smart hodnotenie

9.4

Ár: 84000Ft

Ön is szereti a nyarat?  A nyári, grill partykat? Idén legyen Ön, aki meghívja szeretteit, barátait a kertjébe egy jó kis grill partyra. Legyen Ön, aki isteni grill ételekkel kínálja vendégeit. Ehhez csupán egy jó, megbízható, és nem utolsó sorban szép megjelenésű grillre van szüksége! Elsősorban dönteni kell, hogy faszénre vagy gázra működő készüléket szeretne-e. Nézzen körül a kínálatban!

A legjobb kerti grillezők

Kép Name Ár Értékelés Üzemanyag típusa Súly Grillezőfelület
Prémium termék
CATTARA MANHATTAN grill
CATTARA MANHATTAN grill 84000Ft

Gáz 37 kg 2960 cm2
Arany középút
CATTARA MASTER CHEEF grill
CATTARA MASTER CHEEF grill 79990Ft

Gáz 25 kg 2430 cm2
TEPRO Toronto TEPRO Toronto 48490Ft

Faszén 26.3 kg 2350 cm2
Classic Kategória
VOREL AUPRA4702a
VOREL AUPRA4702a 11080Ft

Faszén 8 kg 1800 cm2

Szintetizátorok vélemények

CATTARA MANHATTAN grill

Ár: 84000Ft | Üzemanyag típusa: Gáz | Súly: 37 kg | Grillezőfelület: 2960 cm2 |

CATTARA MANHATTAN grill

Smart értékelés
9.4

Ez egy hordozható gáz grill. Az elsődleges sütőrészen 6 Flame Tamer égő található. Az égők külön szabályozóval rendelkeznek, és piezo gyújtást kaptak. Az oldalsó égő szintén külön szabályozóval rendelkezik, és piezo gyújtást kapott. A Manhattan grillsütőt gázcsővel és nyomáscsökkentővel is felszerelték. Ez a grill hat gázégővel rendelkezik. A Manhattan grillsütőn közvetlenül is grillezhetsz, mivel a középső égők lekapcsolhatók. Az igen praktikus tárolón melegen tarthatod az ételt, a polcon pedig a szükséges kiegészítőket és felszereléseket tarthatod. A grill praktikus nyitható fedelébe hőmérőt építettek, a grill alatt egy tágas, zárható ajtajú szekrény kapott helyet. Könnyedén rögzíthető, négy kerekéből kettő fékkel is el van látva. A Flame Tamer-nak köszönhetőek teljesen biztonságosan grillezhetünk, hiszen közvetlenül az égők felett elhelyezett fémprofilok megakadályozzák azt, hogy az ételről a zsír a lángok közé csepegjen, így az nem fog kigyulladni. További információ

Előnyök

 • tároló polc, állvány
 • kihúzható csepptálca= könnyű tisztítás
 • Flame Tamer rendszer
 • nyitható tető, beépített hőmérővel

Hátrányok

 • a gázos grill nem adja vissza azt a füstös ízt, mint a faszénnel működtető grill
 • költségesebb

CATTARA MASTER CHEEF grill

Ár: 79990Ft | Üzemanyag típusa: Gáz | Súly: 25 kg | Grillezőfelület: 2430 cm2 |

CATTARA MASTER CHEEF grill

Smart értékelés
9

Ez a gázra működő grillező matt fekete fémből készült, egyszerű ezüst tartozékokkal rendelkezik, amelyek megfelelően kiegészítik egyedi és tiszta megjelenését. A 64 x 38 cm méretű grillezőfelület négy főégővel van ellátva. A készülék teljesítménye 14,1 kW / h. A grillezőfelület anyaga zománc. A készülék rendelkezik Flame Tamer rendszerrel, ami biztonságossá teszi a grillezést, hiszen ennek a rendszernek köszönhetően a zsír nem csepeg le közvetlenül a lángokba, hanem fémprofilok segítségével vezeti el a zsírt egy tartályba, így nem tud meggyulladni. További információ

Előnyök

 • jól felszerelt grill
 • gázra működtethető
 • Falme Tamer rendszer
 • jó ár-érték arány

Hátrányok

 • a gázos grill nem adja vissza azt a füstös ízt, mint a faszénnel működtető grill
 • költségesebb a gáz fogyasztás miatt

TEPRO Toronto

Ár: 48490Ft | Üzemanyag típusa: Faszén | Súly: 26.3 kg | Grillezőfelület: 2350 cm2 |

TEPRO Toronto

Smart értékelés
8.5

A Tepro Toronto grill egy faszénre működtethető grillsütő. Mérete: 104x100x67cm. A külső borításon hőmérő is található, így könnyen ellenőrizni tudja a hőfokot. Két tárolóterületének köszönhetően kényelmesen elfér a grillezési kellékekkel. A készüléket a robosztus felépítés jellemzi. A rostély magassága állítható, így kedvünkre grillezhetünk. Szép, antracitszürke színével jól fog mutatni a kertjében. 55 x 4 cm-es grillezőfelület, két zománcozott grillrost, 1 rozsdamentes acélrács jellemzi. További információ

Előnyök

 • az ételek jellegzetes „füstös” íze, amelyet a gázos grill nem tud nyújtani
 • hőmérő
 • két zománcozott grillrost
 • 2 kerék

Hátrányok

 • füst a környezetben, ez valaki számára zavaró lehet
 • több tisztítást igényel a készülék, mint a gázos grill

VOREL AUPRA4702a

Ár: 11080Ft | Üzemanyag típusa: Faszén | Súly: 8 kg | Grillezőfelület: 1800 cm2 |

VOREL AUPRA4702a

Smart értékelés
8

Ez a grill faszénnel működtethető, dizájnos, fából készült polcokkal. Kiváló minőségű acélból készült, így a rozsdásodás kizárt. A készülék teljes mérete 90 x 100 x 46 cm. Polcokkal, magasságban állítható ráccsal és kerekekkel rendelkezik a könnyű és egyszerű kezelés érdekében. A grill nagyszerű tulajdonsága a króm rács magasságának állíthatósága, így pontosan úgy szabályozhatod a hőintenzitást, ahogyan az a nyersanyag előkészítéséhez szükséges. A készüléken elhelyezett polcoknak köszönhetően tudjuk hova pakolni a grillezéshez szükséges edényeket, eszközöket, ez nagy segítség. További információ

Előnyök

 • tároló polcok
 • dizájnos fa-kivitelezés
 • króm rács
 • jó ár-érték arány

Hátrányok

 • füst a környezetben, ez valaki számára zavaró lehet
 • több tisztítást igényel a készülék, mint a gázos grill

Hogyan válasszunk kerti grillsütőt

Minőségi hús, jóféle grill fűszerek, egy jó ital és mindezek előtt egy rendes kerti grill- ez a tökéletes grillezett hús alapja. Első sorban döntenünk kell, hogy faszenes vagy „gázra” működő grillt szeretnénk. Mindkét esetben jól fog lakni…

Hogyan válasszunk grillt?

Leggyakrabban a gázra működtethető grillek mellett szavaznak a vásárlók. Hiszen az előkészítése és a beizzítása gyors, egyszerű, csakmint maga a grillezés is. A gázgrillek  TRU-Infrared rendszerrel   vannak ellátva, amely teljesen egyenletes sütést biztosít és megóv a zsír lecsepegéstől is, amelyet szeretni fog. A gázos grillek tisztítása, karbantartása sem bonyolult. A gázgrill ajánlataink kielégítik minden vágyaink, amik a vasárnapi kerti grill partyn felmerülhetnek. A profik számára is. A választásnak nagyon mérvadó a grillező felület nagysága és a sütő égők száma.

Sokak számára a grillezés a tipikus faszén okozta füstöt jelenti. Az izzítás és a lassú grillezés ad tökéletes hangulatot, a levegőben érezhető füstöt hús illat mellett. Rajonganak ezért a romantikus emberek, akik szeretnek a tűz mellett romantikázni. A faszenes grill sütőn igényesebb az étel elkészítése, de a TRU-Infrared technika a segítségére lesz, ami megóv attól, hogy odaégjen a hús.

Nem tud dönteni? A gázos grillsütő és a faszenes grillsütő előnyeit is élvezheti a hybrid grillnek köszönhetően. Hiszen megsütheti a húst gyorsan a gázos grillel, majd véglegesítse a fogást a speciális faszenes lángokon. Gázos működtetésről szenesre egy perc alatt át tud váltani.

Az elektromos grill  egy tökéletes választás kis helységekbe, vagy olyan területekre ahol nem kívánatos a füst, mint például a városi tömbházak balkonján.

Kempingezésre vagy kisebb családi összejövetelekre lett tervezve a dizájnos kicsi, kompakt  gáz grill.

A füstölt hús rajongóinak ajánljuk a digitális elektromos füstölőt. Ez a kompakt készülék tökéletesen passzon minden teraszra és ezenfelül automatikusan füstöl. (Természetesen manuális mód is választható). Ez a füstölő készülék füstöt bocsájt ki, így kültéren kell használni.

Hogyan kell beiizítani a grillt és hogyan bánjunk a hőfokokkal?

A gáz grill az egyszerű irányításával és rendkívüli gyorsaságával tűnik ki. A sütőket egyetlen gombnyomással be is tudja kapcsolni. (A készüléken lévő hosszú lánc a gyufák elhelyezésére szolgál, amelyre például akkor lehet szükség, ha az akkumulátor kimerült az eletromos gyújtóban.) Lefedett tetővel hagyja 10-15 percig felforósodni a grillt magas hőmérsékleten. A TRU-Infrared rendszernek köszönhetően egyenletesen fog megsülni az étel rövidebb idő alatt, mint a faszenes grillen.

A faszén meggyújtásában kiváltképpen segít a brikket gyújtó. Amint eléri a hőmérséklet a 200 ° C-ot, ráhelyezheti a húst a rostokra.

Az  elektromos grillsütőn a grillező felület egyenletesen melegszik át 200 ° C.

Mit tegyünk a hússal grillezés előtt és közben?

Helyezze a húst 4-24 órával a grillezés előtt sóoldatba. Grillezés előtt tehet még a húsba speciális tűvel marináda szószt. A grillező felületet rendezze a kívánt hőmérsékletet és a bizonyos ételek elkészítéséhez szükséges idő alapján. Igyekezzen úgy alakítani, hogy a hús  ne érintkezzen a többi réteggel. Kövér hús grillezése esetén hagyja nyitva a fedőt. Amennyiben a húst először egy rövid időre 150 ° C vagy afölötti hőmérsékletnek teszi ki, összehúzódik, a felületén finom bevonatot képezve, és a belsejében megtart minden levet. A húst megkenheti akár öntettel, szósszal is. Amennyiben viszont cukros vagy mézet is tartalmaz, azt csak az utolsó 10 percben tegye rá. Zöldség, vagy pékáruk besütésére használhatja a hátsó rács részt a grillező felület felett. Comb, baromfi vagy disznóhús elkészítéséhez ajánlatos a rotissérie sütő alkalmazása.

Hogyan kell tisztítani és karbantartani a grillt?

,A gázos grillsütőn a grillezés befejeztével még körülbelül 15 percen át zárt fedéllel égesse ki a zsírt, és a benne maradt  maradékokat teljes gázon. Miután kihűlt, manuálisan tisztítsa ki. A csomag tartalmaz kis kefét. Az ezüstöt acél rácsok természetes tulajdonsága, hogy fokozatosan kiég (befeketedik). Minél jobban ki van égve, annál jobb a hőmérséklet átvitel. A grill rostok tisztítására langyos vizet, üveg mosót és speciális kefét ajánlunk (megtalálhatóak a grill kellékek ajánlatunkban) Ne helyezze a rostokat mosogatógépbe! A sütő lapokon és rostokon hagyjon egy kis réteg olajat. Így elősegíti a tisztítást és óvjakészülékét a rozsdásodástól. A nerez acél részekre használjon nerez tisztítót, abrazív szivacsot (ne drótkefétt!) A műanyag részeket csupán szappanos, meleg vízzel kell átmosni.  

Gázpalackkal mi a teendő?

A rakodó helységbe helyezhető 5 kg-os propán-bután gáz töltő (biztonsági okokból grillezés közben a grill készüléken kívül kell elhelyezni). 10 kg töltő a nagyságára való tekintettel a grill mellet kell elhelyezve legyen.  náplň vzhľadom k jej veľkosti umiestnite vedľa grilu. Propán-bután palackot benzinkutakon, ezt forgalmazó cégeknél tud vásárolni, avgy üres palackot is fel tud töltetni. A szabályozót a gáz palackhoz külön árusítjuk.

Mivel nem éget szenet, sem gázt, csak olyan fajta füst szabadul fel, mint egy átlagos főzésnél bent a lakásban. Éppen ezért alkalmas városi teraszokra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük