A legjobb GPS navigációk – tanácsot adunk hogyan válasszon

Classic Kategória

NAVITEL E200 Lifetim
NAVITEL

NAVITEL E200 Lifetim

Smart hodnotenie

9

Ár: 13900Ft

Arany középút

Garmin Drive 51S
Garmin

Garmin Drive 51S

Smart hodnotenie

9.5

Ár: 37000Ft

Prémium termék

TomTom GO 6200
TomTom

TomTom GO 6200

Smart hodnotenie

9.2

Ár: 131000Ft

A-ból B pontba eljutni még sose volt egyszerűbb. Manapság a technológiai fejlődésnek hála sehol sem fog elveszni és az út a nyaralásra sem lesz horror, ami során a szülők a papír térképet hajtogatják és a keresik annak az ismeretlen kis városnak a nevét, ahol eltévedtek. Ha autójában eddig nem volt navigáció, mindenképp azt tanácsoljuk, hogy szerezze be ezt a csodát.

A legjobb navigációk

Kép Name Ár Értékelés GPS típusa Kijelző mérete Súly
Arany középút
Garmin Drive 51S
Garmin Drive 51S 37000Ft

Autós 5 " 171 g
Prémium termék
TomTom GO 6200
TomTom GO 6200 131000Ft

Autós 6 " 262 g
TomTom GO Basic 6 TomTom GO Basic 6 52900Ft

Autós 6 " 201 g
TomTom Rider 500 EU TomTom Rider 500 EU 135000Ft

Motoros 4.3 " 280 g
Classic Kategória
NAVITEL E200 Lifetim
NAVITEL E200 Lifetim 13900Ft

Autós 5 " 200 g
WayteQ x985BT WayteQ x985BT

Autós 5 " 517 g

A legújabb autók már beépített navigációs rendszerrel rendelkeznek és ezt automatikusan díjmentesen megkapja. Néhány embernek azonban nincs ilyen szerencséje, és épp ezért kellene egy klasszikus navigáció mellett döntenie, amit ma már minden elektronikai eszközöket árusító boltban meg tud vásárolni.

A legjobb GPS navigációk kamionokba

Azon szakmák egyike, ahol a legnagyobb szükség van a GPS navigációra, a kamionok vezetése, ahol mindig úton kell lenni és komplikációk nélkül kell eljutni egyik helyről a másikra. A legújabb modellek az utat sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik, mivel jelzik a dugókat, és azt hogyan lehet azokat kikerülni valamint más közlekedési problémákat is.

A legjobb navigáció motorkerékpárra

Kép Name Ár Értékelés GPS típusa Kijelző mérete Súly
TomTom Rider 500 EU TomTom Rider 500 EU 135000Ft

Motoros 4.3 " 280 g

Hogyan válasszuk ki a megfelelő navigációt?

A megfelelő navigáció kiválasztása néha nagyon nehéz, mivel a kínálatban több száz terméket lehet találni, amik valóban jók és minőségiek. Nem mind lesz azonban az ön számára a legmegfelelőbb és nem fog úgy passzolni, ahogy arra szüksége lenne.

Felhasználás

Válasszon GPS-t a felhasználás módja alapján. Minden nap vezet és olyan navigációra van szüksége, ami jelez minden úthibát? Mindenképp érdemes befektetnie és drágább modellt vásárolni, ami nem okoz csalódást. Ennek épp az ellenkezője, ha keveset vezet vagy mindig ugyan azon az úton, amit már fejből tud. Egy drága, sok funkcióval rendelkező navigáció fölösleges lesz az ön számára, ezért elég lesz önnek egy egyszerű navigáció is, ami minden utazásnál a segítségére lesz.

Kijelző mérete

A kijelző mérete a következő feltétel, amit meg kell szabni. Be kell azonban ismerni, hogy nagyobb kijelzőn sokkal többet és jobban látni, mintha folyamatosan egy pici navigációt bámulna, amiből nem tud sok mindent kiolvasni.

Egy egyszerű navigáció talán a legjobb megoldás lehet bárki számára. Ugyan el lehet mondani, hogy azokra a speciális funkciókra, amikkel a drágább modellek rendelkeznek, szüksége lehet, viszont vezetés közben nem lesz rá ideje, és éppen ezért legyen realista és gondolkozzon ésszerűen. Takarítson meg pénzt inkább valami más felszerelésre autójába vagy máshova.

Egyéb funkciók

Ne feledkezzen meg a hangerőről sem, amivel a navigáció rendelkezik. Nem csak a nagy kijelző és a megfelelő térkép megjelenítés, de a megfelelő hangerő és a kellemes hang is segítségére lehet abban, hogy eljusson oda, ahová szeretne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük